Fun in Jeju

Vi ankom Jeju i strålende sol, og 32 grader. Flyreisen hit ned tar ikke mer en 65. min. fra Gimpo flyplass i Seoul.  Jeju er den eneste øya med trær fra både den nordlige og sørlige halvkule.  Øye er en vulkanøy, og midt på øya ligger det et høyt vulkanfjell. Hallasan mountain.

I dag har vi vært på stranden i Jeju. Det var en opplevelse utenom det vanlige. Vi hadde sett oss ut Iho Beach som lå ganske nærme Jeju city og satte oss inn i nærmeste taxi. Sjåføren viste seg å ha null peiling. Han studerte kartet fra alle vinkler, men klarte tydeligvis ikke skjønne hvor vi skulle. Vi trodde han var på rett vei da han begynte å lage svømmbevegelser, så vi nikket iherdig og sa «yes, yes!». Deretter kjørte han oss en runde rundt byen før han stoppet på en bensinstasjon for å spørre etter veien … En liten omvei senere kom vi oss til stranden.

Ida, Hanne og jeg var vel de eneste som hadde på oss bikini. Alle koreanerne badet med alle klærne på seg. Et merkelig skue! Vi kunne ikke skifte på stranden så vi måtte betale 50 kr for et skifterom, men så fikk vi dusj i tillegg. Vannet holdt nok rundt 25 grader, så vi fikk oss et par deilige dukkerter.

Etter at vi hadde badet, tok vi en taxi tilbake til hotellet. Vi har fått koreanske rom. Det vil si at rommet er veldig minimalistisk, og at vi har bord med puter på gulvet. Korean Style!

Nå har vi akkurat spist nydelig fisk på en av de mange restaurantene som ligger langs strandpromenaden. I morgen har vi tenkt oss til en av de mange vannfallene som finnes her på Jeju.

Trykk på bildene for større versjon!

På vei til Jeju.

Hotell Oriental hvor vi bor nå.

Her er det koreanske rommet vårt.

Vi ble passet godt på av badevakter og politi på stranden.

Jeju er er den sydligste øya i Korea. Det er mange palmer her.

Strandpromenaden var veldig koselig og romantisk.

Alle restaurantene hadde store akvarier utenfor restauranten sin med fisk som venter på å bli spist.

Om leneyoung

Livsnyter, glad i trening og god mat. Liker å reise og møte nye mennesker.
Dette innlegget ble publisert i Øya Jeju, Reise til Korea. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar