Kulinariske opplevelser i Korea!

Koreanske ribs.

En slags pølsegryte med mais.

Brød med honning og krem.

Gryte med rismelkaker.

Potetspidd.

Rå fisk fra Jeju.

Rå blekksprut fra Jeju.

Kreps fra Jeju.

Bulgogi.

Syltede grønnsaker med chili.

Ida og Hanne spiser Bulgogi.

Mais, poteter og vaktelegg.

Sjøgress.

Bønnespirer og rotfrukter.

Her kunne man kjøpe håndlagede dumplings.

Rå Bibimbap.

Dumplings, nudelsuppe og kimchi.

Tørket fisk med aioli og chilisaus.

Sjøpølser.

Tørket blekksprut.

Soju, den koreanske varianten av sake.

Koreansk sjømatgryte.

Stekte lommer.

Suppe med tørket sjøgress og kjøtt.

Pizza, Korean style.

Susi som de kalte det i Korea.

Et utvalg av den rå fisken vi fikk som forrett på en lokal fiskerestaurant på Jeju.

Buljongsuppe.

Pølsespydd, biffspydd og rismelkake på spydd.

Fersk og tørket ginseng.

Coca cola, Korean style.

Koreansk godteri.

Gatemat.

Trykk på bildene for større versjon!

Om leneyoung

Livsnyter, glad i trening og god mat. Liker å reise og møte nye mennesker.
Dette innlegget ble publisert i Reise til Korea. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s